www.lasercombat.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Asediul

2 participan?i

In jos

Asediul Empty Asediul

Mesaj  TheBear Lun Mar 24, 2008 12:03 pm

Nu vreau sa va spun despre o locatie anume, ci despre cum sa transformi orice cabana/vila/pensiune intr-un adevarat fort.
Am jucat simbata la munte si am transformat intreaga vila intr-o cazemata, folosind la maxim orice coltisor, gemulet, scaun etc.
Ne-am impartit in 2 echipe, una din ele a intrat in casa si cealalta a iesit din curte. Dupa care a inceput asediul.
Sniperii s-au instalat la balcon sau dupa masini, iar ceilalti am transformat curtea intr-un adevarat cimp de batalie. A trebuit sa inchidem toate unghiurile, inventitvitatea atacatorilor depasind asteptarile. Au inconjurat vila si erau cit pe ce sa ne prinda in cursa, dar i-am asteptat la strimtoare, la celalalt colt. Inutil sa va spun ca pe un spatiu asa restrins au fost tinte sigure Twisted Evil.
Si ca atacator a fost foarte fain. Aici insa cineva care sa iti asigure spatele si care sa bage foc de acoperire e absolut necesar.
In toata treaba asta, pozitia e un atu forte. Gardul a fost unul din obiectivele care meritau cucerite, cel putin in situatia noastra. De acolo puteai sa tragi printre sipcile de la gard, iar pentru adversari era mult mai greu sa te nimereasca.
In general, jocul a inceput cu faza in care toata lumea isi cauta si ocupa pozitiile cheie: cei din casa, la balcon, geamuri sau dupa mese, iar cei de afara, dupa masini si stilpuri. Dupa care urma o perioada de tachinare. In sifrsit una din echipe prelua initiativa si cucerea gardul. Aici apareau primele victime care creau un mic dezechilibru de forta. Sniperii aveau un cuvint greu de spus aici. Dupa inca o runda de lupta in forta aparea dezechilibrul final de forte si ultimul asalt.
Acum ar fi o problema: gazda. A noastra a fost super. Am dus un "razboi" in vila lui, asa ca a doua zi, cind spiritele nu erau asa incinse, a vrut sa vorbeasca cu noi pale. Cica i-a placut si ar vrea si el pentru nepoteii lui Very Happy. Cum eram deja pe picior de plecare, a ramas ca ne auzim la un telefon.
In incheiere, multa bafta si tineti minte: tot inainte, reduta e a noastra!
TheBear
TheBear
Plutonier-Major
Plutonier-Major

Numarul mesajelor : 126
Varsta : 46
Data de inscriere : 16/03/2008

Sus In jos

Asediul Empty Re: Asediul

Mesaj  Sammy Lun Mar 24, 2008 1:24 pm

Intr-adevar a fost super tare, cand erai atacator trebuia sa ai mare grija la ferestre si in special la balcon, un punct important, deoarece de acolo "inamicii" puteau vedea intreaga curte. Odata ajunsi in casa incepea sa creasca adrenalina erai prins in toiu actiunii, un sfat v-as da sa nu intrati in baie ca sunteti ca si mancati geek Pt a te apropria in siguranta de vila cel mai indicat era sa ataci pe flancuri deoarece nu aveau vizibilitate asa mare. Vila avea destule posibile ascunzatori, de aceea era bine sa verifici atent pt a nu avea surpriza sa te trezesti cu inamicu in spatele tau. Cand trebuia sa aperi vila, fiecare isi ocupa pozitia in casa, iar cel de la balcon transmitea ce se intampla in curte pt a-i pregati pe cei de la parter pt un eventual atac.
Sammy
Sammy
Soldat
Soldat

Numarul mesajelor : 8
Data de inscriere : 23/03/2008

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum