Lazer la corturi
+5
profu
roxi poxi
oana-bomboana
Ursuleata
TheBear
9 participan?i
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Lazer la corturi
Nici ca s-a terminat bine ultima excursie si vad ca oamenii deja se gindesc la urmatoarea, De altfel vad ca asta e discutia ultimei zile a oricarei excursii.
Ca sa pregatim lucrurile din timp (nu prematur) eu propun o iesire cu corturile in a doua jumatate a lunii iulie. Cel mai bine ar fi daca am putea sa ne luam liber joi si vineri si sa plecam de miercuri seara, dar cred ca e ok si numai vineri.
Ce ziceti?
Ca sa pregatim lucrurile din timp (nu prematur) eu propun o iesire cu corturile in a doua jumatate a lunii iulie. Cel mai bine ar fi daca am putea sa ne luam liber joi si vineri si sa plecam de miercuri seara, dar cred ca e ok si numai vineri.
Ce ziceti?
TheBear- Plutonier-Major
- Numarul mesajelor : 126
Varsta : 46
Data de inscriere : 16/03/2008
Re: Lazer la corturi
Ca locatie propun Fagaras sau Piatra Craiului.
In functie de voturi va propun ulterior si o locatie pentru tabara si eventuale trasee (obiective turistice incluse).
In functie de voturi va propun ulterior si o locatie pentru tabara si eventuale trasee (obiective turistice incluse).
TheBear- Plutonier-Major
Tot imi mai aduc aminte cite ceva.
Nu este obligatorie participarea la traseele turistice. Pentru cei mai putin obisnuiti cu astfel de activitati se pot organiza diverse activitati in zona de campare.
Daca va intrebati ce aveti nevoie pentru participare iata o lista a echipamentului:
Sacii de dormit sunt foarte importanti. Care vrea, stiu pe cineva in Iasi care face la comanda saci de dormit buni si ieftini. Pentru perechi face si din aia care se inchid cate doi .
Acu sa vedem care vrea sa mearga, unde si cand (precizati un weekend in a doua jumatatea a lunii iulie - nu uitati ca se merge de miercuri sau joi seara).
Nu este obligatorie participarea la traseele turistice. Pentru cei mai putin obisnuiti cu astfel de activitati se pot organiza diverse activitati in zona de campare.
Daca va intrebati ce aveti nevoie pentru participare iata o lista a echipamentului:
- cort
- izopren
- sac de dormit
- lanterna frontala (nu e obligatorie, dar recomandata)
- pelerina de ploaie
Sacii de dormit sunt foarte importanti. Care vrea, stiu pe cineva in Iasi care face la comanda saci de dormit buni si ieftini. Pentru perechi face si din aia care se inchid cate doi .
Acu sa vedem care vrea sa mearga, unde si cand (precizati un weekend in a doua jumatatea a lunii iulie - nu uitati ca se merge de miercuri sau joi seara).
TheBear- Plutonier-Major
Eu imi dau acordul pentru Fagaras ca nu am mai fost pana acuma. Ar fi interesant si in Piatra ca mai sunt cateva trasee pe care nu le-am parcurs dar asta putem sa o facem intr-un weekend ca e mai aproape de Bucuresti.
Ursuleata- Sergent-Major
- Numarul mesajelor : 89
Data de inscriere : 18/03/2008
si eu zic ca ar fi ok fagaras. nici eu n-am fost.
daaaaar: in iunie nu ne vedem????
daca ne vedem in iunie, propun ceva mai lejer, ca sa nu ma impiedice fractura (bine ca am mers mai intai pe munte si dupa aia la doctor, ca nu mai aveam tupeu sa vad sarmisegetuza )))))
daaaaar: in iunie nu ne vedem????
daca ne vedem in iunie, propun ceva mai lejer, ca sa nu ma impiedice fractura (bine ca am mers mai intai pe munte si dupa aia la doctor, ca nu mai aveam tupeu sa vad sarmisegetuza )))))
oana-bomboana- Plutonier-Adjutant
- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 41
Data de inscriere : 07/04/2008
eu vin negresit , dar as vrea sa stiu, cat de repede se poate, weekend-ul pe care il alegeti pentru ca tot cam in acea perioada intentionez sa-mi iau concediu si nu stiu daca voi fi in tara... n-as vrea sa ratez excursia la munte, asa ca imi voi programa concediul in functie de incursiunea montana, dar e esential sa stiu din timp
roxi poxi- Fruntas
- Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 09/04/2008
Neatza' , eu propun Cheile Oltetzului (Gorj) se poate vizita si pestera de la Polovragi (217km din bucuresti.Pun la bataie corturile din imagine(cort de 2 pers) pt. cine nu are.
profu- Soldat
- Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 03/04/2008
frumos peisajul din poza. E de-acolo?
Toate corturile alea le pui la bataie?
Toate corturile alea le pui la bataie?
Stef- maistru militar cl V
- Numarul mesajelor : 201
Data de inscriere : 15/03/2008
Alta locatie,tot la munte , tot cu cortul ...Valea Shimonului in apropiere de Bran.In poza se vede muntele Scara si Valea Gura.
profu- Soldat
Eu as vota pentru prima locatie propusa de profu. Arata fain si nu e departe.
TheBear- Plutonier-Major
O asa oferta de la Profu nu poate fi trecuta cu vederea
Cat despre locatiile propuse, eu o aleg pe cea care implica un traseu montan cat mai incitant... dintre cele propuse nu pot sa hotarasc intrucat fotografiile pot sa pacaleasca f usor... merg pe mana voastra Ursuleti
abia astept
Cat despre locatiile propuse, eu o aleg pe cea care implica un traseu montan cat mai incitant... dintre cele propuse nu pot sa hotarasc intrucat fotografiile pot sa pacaleasca f usor... merg pe mana voastra Ursuleti
abia astept
roxi poxi- Fruntas
- Numarul mesajelor : 38
Data de inscriere : 09/04/2008
Intrebare pentru Profu
In care din cele doua locatii propuse se gaseste si un traseu fain? Pe mine ma cam mananca talpile si tare mi-as dori sa si urc.
Ursuleata- Sergent-Major
Deci ce ziceti de ultima saptamana din iunie pentru iesirea la munte? In privinta locului unde o sa iesi am o singura dorinta, sa avem unde sa facem si un traseu interesant ( gen Valea Comorilor daca se poate).
Ursuleata- Sergent-Major
Ultima saptamana din IULIE vrei sa zici?
Pt mine e ok.
Pt mine e ok.
Pe Valea Simonului , adica poza a2-a, spre Valea Gaura cam 5 ore dus-intors pana la Poiana Stana Gaura.Pana acolo unde este cortul se poate ajunge cu masina, acolo facem tabara.Plecare vineri pe la pranz 12-13...17.00 asezare tabara , "puscaturi ", baitaza la rau,gratarel, foc de tabara bla bla bla...Sambata cine vrea , urcam un pic. plecare la 11.00 intoarcere pe la 18.00, baitza, "puscaturi" ..si asa mai departe ....Duminica ..leneveala ...strans tabara ...si acasa...Ursuleata a scris:In care din cele doua locatii propuse se gaseste si un traseu fain? Pe mine ma cam mananca talpile si tare mi-as dori sa si urc.
profu- Soldat
eu zic sa facem cum zice profu .. vad ca da cel mai bine din taste pe aci
tutu- Caporal
- Numarul mesajelor : 55
Varsta : 42
Deacord. Mergem pe mana lu' profu!
Profu, cum ramane cu iesirea din Fagaras? Cand o facem? Weekend-ul 25-27, sau 1-3?
Domn profesor asteptam ordine
tutu- Caporal
dragi comandati de ostire, dati in noi cu up date-uri
tutu- Caporal
Cel mai probabil weekend-ul in care mergem e 1-3 August. Plecarea joi seara, inapoi Duminica.
Se urca pe o parte a muntelui si se coboara pe cealalta. Se doarme la cort pe parcurs.
De mers cel mai probabil mergem cu trenul, pt ca daca mergem cu masinile va trebui sa le lasam pe o parte a muntelui si e mai complicat sa ajungem inapoi la ele.
Se urca pe o parte a muntelui si se coboara pe cealalta. Se doarme la cort pe parcurs.
De mers cel mai probabil mergem cu trenul, pt ca daca mergem cu masinile va trebui sa le lasam pe o parte a muntelui si e mai complicat sa ajungem inapoi la ele.
pai muzica dansul si cele necesare pentru ... unde se vor desfasura ??
tutu- Caporal
Gratarelul, dansul si toate cele se vor desfasura in fata unui foc de tabara, sub cerul liber.
TheBear- Plutonier-Major
La corturi, la lumina focului de tabara.......... muzicanti cred ca tre sa gasim sau sa invatam noi sa cantam . Cred ca tre sa mai facem o iesire doar pentru un party si ceva impuscaturi ca in asta din fagaras nu prea e loc.
Ursuleata- Sergent-Major
pai fara masini e greu de gratarel de muzica sa numai vorbesc de bauta .. ce deah noi nu suntem oameni de doua beri
tutu- Caporal
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» 1 Mai cu Lazer
» Lazer Night
» lazer events
» Primul filmulet lazer.ro pe YouTube
» Al doilea filmulet lazer.ro pe YouTube
» Lazer Night