V-a placut laser tag de prima oara?
3 participan?i
Pagina 1 din 1
V-a placut laser tag de prima oara?
Eu am jucat laser tag atat in interior, pe vremea cand nu era Lazer pe piata, cat si in exterior (la Lazer).
Varianta in interior mi s-a parut chair ok, cu exceptia faptului ca spatiul era destul de mic si mi s-a parut cam useless alergatul ala in labirint. Nu prea ai cum sa calculezi nimic. Alergi si impusti. Mi s-a parut putin controlabil jocul si implicit victoria.
Prima oara cand am jucat la Lazer, am fost in echipa de test inainte de a iesi pentru publicul larg , am avut o senzatie foarte asemanatoare , chiar putin dezamagit as spune. In mare n-am facut decat sa alergam prin padure si sa ne impuscam, dar intr-o dezordine totala.
Cred ca cu adevarat am inceput sa simt jocul cam de la a treia tura de joc (cand s-a jucat la fortul dinspre Constanta), cand deja toti care jucau aveau ceva experienta si se vedeau strategiile de atac cum incep sa dea roade si cum coordonarea in teren se inchega chiar bine.
Acum nu cred ca as mai putea juca laser tag in mai putin de 1000 de metri patrati.
Varianta in interior mi s-a parut chair ok, cu exceptia faptului ca spatiul era destul de mic si mi s-a parut cam useless alergatul ala in labirint. Nu prea ai cum sa calculezi nimic. Alergi si impusti. Mi s-a parut putin controlabil jocul si implicit victoria.
Prima oara cand am jucat la Lazer, am fost in echipa de test inainte de a iesi pentru publicul larg , am avut o senzatie foarte asemanatoare , chiar putin dezamagit as spune. In mare n-am facut decat sa alergam prin padure si sa ne impuscam, dar intr-o dezordine totala.
Cred ca cu adevarat am inceput sa simt jocul cam de la a treia tura de joc (cand s-a jucat la fortul dinspre Constanta), cand deja toti care jucau aveau ceva experienta si se vedeau strategiile de atac cum incep sa dea roade si cum coordonarea in teren se inchega chiar bine.
Acum nu cred ca as mai putea juca laser tag in mai putin de 1000 de metri patrati.
Stef- maistru militar cl V
- Numarul mesajelor : 201
Varsta : 45
Data de inscriere : 15/03/2008
Re: V-a placut laser tag de prima oara?
eu am jucat mai tarziu, si deja era mult mai organizat.
deja cuceream dealul, eram in echipe, am avut spatiu, obstacole, locuri unde sa te ascunzi, etc.
a fost dragoste la prima vedere
deja cuceream dealul, eram in echipe, am avut spatiu, obstacole, locuri unde sa te ascunzi, etc.
a fost dragoste la prima vedere
oana-bomboana- Plutonier-Adjutant
- Numarul mesajelor : 146
Varsta : 41
Data de inscriere : 07/04/2008
Re: V-a placut laser tag de prima oara?
Cu siguranta conteaza experienta ta. Cu cit ti-ai dezvoltat o strategie, cu cit te coordonezi mai bine cu membrii echipei, cu atit iti place mai mult. Poate unu din motive e ca si cistigi . Si in plus victoria e una calculata, nu intimplatoare.
TheBear- Plutonier-Major
- Numarul mesajelor : 126
Varsta : 46
Data de inscriere : 16/03/2008
Subiecte similare
» Cum v-a placut la fort?
» Prima runda de teste s-a facut in padurea Baneasa pe 10 Martie 2008
» Laser Combat de weekend
» grade
» Anunturi pentru echipa de testing
» Prima runda de teste s-a facut in padurea Baneasa pe 10 Martie 2008
» Laser Combat de weekend